Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Behandlingsanlegg for rejektvann

Frevar kf har i dag utfordringer med store variasjoner i sammensetningen av innløpsvannet til avløpsrenseanlegget grunnet tilførsel av ubehandlet rejektvann fra avvanning av utråtnet slam. Slammet består av ca. 50 % avløpsslam og 50 % organisk substrat basert på matavfall.
Dette rejektvannet bidrar med relativt store mengder nitrogen, og høy alkalitet som igjen medfører høyt kjemikalieforbruk i avløpsrenseanlegget. frevar har i dag tidvis utfordringer med overholdelse av rensekravet for fosfor på 90 %, hovedsakelig grunnet lav hydraulisk kapasitet ved anlegget i nedbørsperioder og belastningen som tilførselen av rejektvannet bidrar med i renseanlegget.
frevar har det siste året gjennomført ekstra analyser av vannstrømmene ved renseanlegget, og utført litteratursøk for å finne egnet vannbehandling for rejektvann. i dette arbeidet er det fokusert på å kunne benytte eksisterende bygningsmasser og ledig volum ved avløpsrenseanlegget, samt teknologi med lave driftskostnader. Det anleggskonseptet som utpekte seg i denne prosessen var Anammox teknologien.
Anbud id:
744624
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Onsdag 11. August 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud