Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

975 Siste år
237 Siste 3 mnd
66 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Besiktigelse, kontroll og overvåkningBesiktigelse, kontroll og overvåkning

Registrert Dato: Tirsdag 26. Juli 2011

Kollektivtransportproduksjon AS (KTP) ønsker med denne utlysningen å inngå rammeavtale med leverandør som kan levere tjenester som besiktigelse, kontroll og overvåkning.
Anskaffelsen vil være delt inn i følgende fire fagområder:
- Bygningsbesiktigelse
- Skadebehandling
- Vibrasjons- og rystelsesmålinger
- Støyovervåking
Det åpnes opp for at en leverandør kan inngi tilbud på ett eller flere av ovennevnte fagområder. Fagområdene evalueres hver for seg. Rammeavtale vil inngås med inntil 3 leverandører på hvert fagområde, Dersom én eller flere leverandør kommer best ut på alle fagfelt inngås det en felles kontrakt på alle fagområder.
Bakgrunn for anskaffelsen: KTP driver et omfattende bygge- og anleggsarbeid i forbindelse med vedlikehold og utvidelse av trikk og T-bane spor i Oslo og Akershus. KTP trenger derfor en dokumentasjon på nærliggende eiendommers tilstand før KTP igangsetter prosjekter. KTP trenger også en oppfølgende skadebehandling, når grunneiere mener at deres eiendommer har tatt skade av KTPs bygge- og anleggsarbeider. I tillegg har KTP behov for overvåking av rystelser til naboomgivelsene under bygge- og anleggsperioden. Både for å ha direkte overvåking av rystelser ved sprengningsarbeid, men også ved vibrasjon fra bygge- og anleggsvirksomhet. KTP må også forholde seg til et regelverk i forbindelse med anleggsstøy, og trenger overvåking av støy til naboomgivelsene. Omfangsmessig kan dette dreie seg om bygge- og anleggsområder på noen hundre meter til flere kilometer om gangen.
Rammeavtale vil inngås for 2 år med mulighet for opsjon på 1 + 1 år.