Trefelling i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

71 Siste år
21 Siste 3 mnd
8 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Beskjæring og felling

Registrert Dato: Fredag 11. November 2011

Hei
Jeg representerer ett Borettslag som ønsker å felle og beskjære / pynte på en liten knippe trær.

Trefelling :

3 av trær vi ønsker og felle er av typen Alm har jeg blitt fortalt, disse er ca. 10 m høye, og står ved siden av hovedveien til husene i området. (Omkjøring er mulig men da må det merkes tidligere i gatene)
2 av de andre trær vi ønsker å felle er små, henholdsvis 3 kanskje 4 m høye! Og er godt inne på vår egen tomt / kommunal eiendom

Beskjæring / pynting :

2 av trær som skal beskjæres / pyntes på er Alme trær (har jeg blitt fortalt) og står ved siden av de som skal felles og står langs samme vei som nevnt ved trefellings Almetre.
2 bjørketre ved parkeringsplassen vår har noen uthengende grener som vi ønsker å fjerne for å gjøre parkering bedre. (Disse 2 gror nesten inni hverandre)
Bak ene boligen våres er det ett stort tre, ukjent type, som vokser veldig innpå verandaen vår som vi også ønsker å pynte vekk litt. Denne er på utsiden av tomta våres (kommunal) men har fått tilatelse å pyntes på

Det er også to ganske høye trær som vi ønsker å pynte i gresset utenfor en annen bolig vi har, ganske høye. 7-8meter og en av de er bjørk, andre vet jeg ikke.

Til slutt er det ett lite epletre vi ønsker å pynte på, dette står ved siden av ett tidligere nevt tre som skal felles.

Vedleggsbilder :

Tre markert med tallet 2 er Alme trær som skal beskjæres (disse grener henger over veien som er hovedvei til mange hus i lokalområdet

Tre markert med taller 3 er Alme trær som skal felles som ligger mellom trær markert med 2


Videre svar på diverse spørsmål kan svares på via mobil eller mail, personlige møter før kl 1500 på Mandag - Torsdag er ikke mulig grunnet arbeid, Fredag - Søndag kan avtales.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Trefelling

Beskjæring, Bolig, Eiendom, Henger, Hovedvei, Parkering, Pynting, Tomt, Trær

Fredrikstad, Østfold

Avsluttet: Fredag 25. November 2011