Betong, Murer i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

332 Siste år
108 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Betong på kjellergulv

Registrert Dato: Fredag 20. Juli 2012

Vi har to rom i kjeller på hhv. 20 kvm. og 17 kvm.

Begge rommene er råkjellere som er etterisolert i gulvene. Gulvene er er avrettet, isolert 5cm xps, lagt fukt sperre, armering er lagt på armeringsstoler. I gulvet på 20 kvm. er det også lagt varmekabler på hønsenetting over fuktsperre og under armering. Alt er gjort ett byggforsk sine forklaringer.

I rommet som er på 20 kvm. så ønsker vi et helt vannrett gulv på ca. 5 cm. Høyde lagt ut. Rommet ligger innerst i kjeller og betongen må fraktes ned utvendig trapp, gjennom kjellerdør og gjennom 3 rom.

I rommet som er på 17 kvm. er rommet delt i to med kraftig lire. Den ene halvparten skal støpes vannrett ca. 5-7 cm og den andre delen skal støpes med helning ned mot sluk fra 7-3 cm tykkelse. Betongen må fraktes ned utvendig trapp og gjennom kjellerdør.

Litt enkelt sagt så trenger vi rett og slett hjelp med å legge ut betongen på best mulig måte. Har fått noen tilbud direkte fra betongleverandører på levering av betong, men skulle gjerne hatt et tilbud på levering av betong og selve jobben med å legge den ut slik som beskrevet over.
.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Murer

Armering, Betong, Fuktsperre, Gulv, Kjeller, Kjellerdør, Sluk, Støpes, Varmekabler

Spikkestad, Buskerud

Avsluttet: Fredag 27. Juli 2012