Betong i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

309 Siste år
105 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Betongarbeid for ny enebolig på tveit askøy - hordaland

Registrert Dato: Tirsdag 05. Oktober 2010

Jeg skal bygge ny enebolig på Tveit på Askøy i Hordaland og jeg søker i den forbindelse anbud for utførelsen av det nødvendige betongarbeidet til denne boligen. Det som jeg ønsker anbud på gjelder alt nødvendig betongarbeid for selve boligen (inkludert skorstein/pipe) samt oppføring av 2 støttemurer på tomten. Håper arbeidstegning av bolig (vedlagt) er tilstrekkelig for å komme opp med nødvendig betongarbeid for selvet huset. Hvis mer info er ønskelig/nødvendig så bare ta kontakt.

Vedlagt ligger byggetegning på huset samt tegning av tomt med de 2 støttemurene tegnet inn, målsatt med høyde og lengde. Det skal fylles inn bak disse 2 murene. Begge murene trenger og fundament/labank.

For huset sin del vil det bli lagt varmekabler i hele 1ste etasje unntatt bod. I 2ndre etasje blir det varmekabler på badet.

Tomten er ferdig planert og ligger like ved veien. Selve tomten likker 2.5 - 3 m lavere enn veien som går bak (se figur av tomt) og derfor er det nøvendig med støttemurene på siden. Strøm, vann og kloakk ligger frem til tomt.

Tomten ligger i gaten "St. Hanshaugen" på byggefeltet "Kollevågtjern" som fremdeles er under utbygging av Turøy og Algerøy.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong

Arbeidstegning, Betongarbeid, Bolig, Byggetegning, Enebolig, Oppføring, Støttemurer, Strøm, Tomt, Utbygging, Vann, Varmekabler

Kleppestø, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 03. November 2010