Betong, Betongsaging, Entreprenør, Murer i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1362 Siste år
445 Siste 3 mnd
122 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Betongsaging støttemur hage

Registrert Dato: Mandag 06. Juni 2011

Ønsker pris på avsaging av forskalingsmur/støttemur ca 10 meter vannrett strekning. Muren ender ene siden i et lite hjørne/vinkel hvor sidemuren der skråner i høyden ned mot en lavere støttemur. Er ca 50 cm som må sages i dette hjørnet og så ca 10 m lengde videre. Alt i rett linje. Muren er ca 180 cm høy, den ønskes kuttet ned ca 30-40 cm i høyden. Ender motsatt side i naboens støttemur. Nedenfor muren er det en plen, ovenfor en hage/plen i høyere nivå. Støttemuren er nå alt for høy mellom disse to nivåene.

Lurer på om kutt randen bør etterstøpes/jevnes likt med toppkant på øvrige murer i hagen. De har matrisemønster (Ålesundsmur) med bred kant øverst. Sagingen vil bli i matrisemønsteret og glattstøpt toppkant vil dermed forsvinne.

Tror det er mulig å komme til med kran/grabb fra hovedvei/fortau på bak-/oppsiden av øvre del av hagen/haug bak støttemuren. Er noe småskog.

1) Ønsker ca pris på bare sagingen, og en pris inkludert etterstøping av glatt kant på avsaget matrisemønster, samt fjerning av avsaget del.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Betongsaging, Entreprenør, Murer

Fjerning, Murer, Plen, Pris, Skråner, Støttemur

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 30. Juni 2011