Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bilpleie og dekkhotell - Levanger kommune i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Bilpleie og dekkhotell - Levanger kommune

Levanger kommune ønsker å inngå en rammeavtale for kjøp av bilpleie og dekkhotell. Formålet er todelt. Mange enheter i kommunen har et behov for bilpleie og dekkhotell og ønsker gjennom en rammeavtale å få dekket behovet på en effektiv måte. Et annet formål for anskaffelsen er å støtte opp om bedrifter hvor minst 30 % av de ansatte, alternativt de som leverer hovedytelsen, har en funksjonshemming eller er vanskeligstilte.
Oppdragsgiver
Innherred Innkjøp inviterer på vegne av Levanger kommune til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av rammeavtale for kjøp av bilpleie og dekkhotell.
Innherred Innkjøp er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene Steinkjer, Inderøy, Snåsa, Verdal og Levanger, organisert som et § 27-samarbeid.
Oppdragsgivers kontaktperson er:
Navn:
Frode Riberg
Eventuelle spørsmål skal rettes til kontaktpersonen via kommunikasjonsmodulen i konkurransegjennomføringsverktøyet.
Det skal ikke være kontakt/kommunikasjon med andre personer hos oppdragsgiver hva gjelder anbudskonkurransen enn nevnte kontaktperson.
Anskaffelsens formål
Formålet er todelt. Mange enheter i kommunen har et behov for bilpleie og dekkhotell og Levanger kommune ønsker gjennom en rammeavtale å få dekket behovet på en effektiv måte. Et annet formål for anskaffelsen er å støtte opp om bedrifter hvor minst 30 % av de ansatte, alternativt de som leverer hovedytelsen, har en funksjonshemming eller er vanskeligstilte slik at de sikres arbeid, får mer å gjøre og kan gi tilbud om flere arbeidsplasser, med de positive effektene dette har.
Anbud id:
769320
  • Sted:
    Levanger
  • Registrert:
    Lørdag 20. November 2021

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud