Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bilverksted i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Bilredning og bilglass - nasjonal anskaffelse -(veiledende)

"Sykehusinnkjøp hf skal gjennomføre konkurranse om tjenester innen bilglass og bilberging på vegne av de regionale helseforetak. Anskaffelsen omhandler to delkontrakter:
- Bilglass: tjenester for reparasjon/bytte av bilglass
- Bilberging: beregning av havarerte kjøretøy
Foreløpig gjennomgang av historiske data tilsier ett antall på 355 årlige reparasjoner/bytte av bilglass og 150 bilberginger. Det presiseres at anslagene er usikre og kan være til dels vesentlig høyere.
Avtalene skal sørge for nasjonal dekning. Det er ikke avgjort om behovet skal dekkes med felles landsdekkende avtaler, parallelle rammeavtaler eller regionale avtaler m. v.
Oppdragsgiver inviterer til markedsundersøkelse med en-til-en møter på Gardermoen 21. 08. 19. påmelding må skje til #E0# innen 27. 06. 19. Forhåndkunngjøringen vil bli oppdatert med agenda for møtet. Tilbydere som ikke kan stille på møte vil bli gitt anledning til å levere skriftlig besvarelse. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å avlyse tilbyderkonferanse ved få deltagere eller utvide med ett møte til i samme tidsperiode dersom det er mange påmeldte.
Forventet utlysning av konkurranse er ultimo 2019.
Anbud id:
592018
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Lørdag 22. Juni 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud