Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Rørlegger, Stålarbeider, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Biogassanlegg Nome vgs - avd Søve

Anskaffelsens verdi anslås til: nok 2. 000. 000-2. 500. 000, - eks mva for hele leveransen. Verdien er et estimat og er ikke bindende. Oppdragsgiver tar forbehold om budsjettmessig #URL0# nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud/alternative tilbud
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget, men har kommet til at det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.
Kontrakt ns 8407
KontraktsperiodeKontrakt forventes inngått 2020-01-27, med oppstart umiddelbart. Kontraktsummen er ikke gjenstand for regulering.
KontraktsbestemmelserKontraktsforholdet vil bli regulert av NS8407: 2011 med tilhørende standard kontraktsvilkår for oppdragsgiver. Vedlegg til konkurransegrunnlaget er en del av kontraktsdokumentene. Leverandøren må sette seg inn i samtlige kontraktsvilkår.
Kontrakten benyttes med følgende unntak:
Kontrakten har en varighet fra og med 2020-01-27 med levering etter avtale. Det er ønskelig med ferdigstillelse i løpet av 2020.
Oppdragsgiver vil inngå kontrakt med 1-en leverandør.
Byggeblankett 8407A benyttes. følgende er bestemt: - Pkt 6 Indeksregulering: Alt 2. Kontraktsummen indeksreguleres ikke.- Pkt 8 Totalentreprenørens sikkerhetsstillelse: Alt 1: Totalentreprenøren stiller sikkerhet.- Pkt 9 Byggherrens sikkerhetsstillelse: Alt 2: Byggherren stiller ikke sikkerhet.- Pkt 10 Forsikring: Alt 1: Totalentreprenøren forsikrer.- Pkt 11 Tidsfrister: Alt. 1. - Pkt 14 Varsler og krav: Alt 1. Varsler og krav kan gis ved e-post.- Punkt 15 særlige bestemmelser:
Ansvarsrett og særlige bestemmelserDet er entreprenørens ansvar å sørge for at han oppfyller relevante krav i lov og forskrift til styringssystem og kompetanse innenfor fagområder berørt av kontraktsarbeidet, enten i form av sentral godkjenning eller erklæring for ansvarsrett innenfor de relevante fagområder, eller i form av sentral godkjenning eller erklæring for ansvarsrett for overordnet ansvar. Det er leverandørens ansvar å sørge for at eventuelle underleverandører uten selvstendig ansvarsrett oppfyller krav i lov og forskrift.
sha-planEntreprenøren skal forholde seg til de lover og regler som gjelder for sha i gjennomføringen av oppdrag, og bistå oppdragsgiver med utarbeidelse av sha-plan.
Entreprenøren skal sørge for at arbeidsmiljøloven følges opp for alle forhold som han selv eller hans underentreprenører er herre over, det vil si egne brakker, stillaser, materialer, personlig verneutstyr, etc.
Entreprenørene plikter å ivareta helse, miljø og sikkerhet på byggeplassen ved å:
a) treffe nødvendige tiltak for å oppfylle alle relevante lover og forskrifter, og spesielt legge vekt på oppfyllelsen av byggherreforskriftens §13 ogb) ta hensyn til anvisning fra koordinator for helse, miljø og sikkerhet.
Byggherren kan kreve dagmulkt dersom disse pliktene misligholdes og forholdet ikke blir rettet innen en rimelig frist gitt ved skriftlig varsel fra byggherren. Mulkten løper fra fristens utløp til forholdets opphør. Mulkten per hverdag skal utgjøre én promille av kontraktssummen, men ikke mindre enn nok 1. 500. Mulkten skal betales i tillegg til eventuell dagmulkt for forsinkelse.
Unnlatelse av å rette forholdet innen fristens utløp anses som vesentlig mislighold og kan påberopes av byggherren som grunnlag for heving i en periode på 1 måned etter fristens utløp. For mislighold av slike plikter der misligholdet ikke kan rettes, påløper en bot på nok 10. 000 per mislighold.
Seriøsitetsbestemmelser vedlagt kontrakten gjelder så langt det er forholdsmessig.
Anbud id:
619081
  • Sted:
    Nome
  • Registrert:
    Onsdag 20. November 2019