Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Stålarbeider, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Biovarme sentral stjørdal

Entreprisen omfatter i hovedsak prosjektering, konstruksjon, produksjon, leveranse og montasje av komplett anlegg for biobrensel 8 000 kWvarme med røykgasskondenseringsutrustning, brensellager, brenselinnmatning, røykgassystem, røykgassrensing og for anlegget nødvendig tilhørende utstyr. Samt en spiss/reserveeffekt i form av oljekjeler på 12 000 kWvarme.
Entreprisen omfatter i tillegg uttesting, oppstart og innregulering til fullt driftsklart anlegg med totalt funksjonsansvar. i tillegg inngår drift- og vedlikeholdsinstrukser, informasjon og utdanning av driftspersonell.
Entreprisen skal omfatte alt arbeid og alle varer som trengs for å oppfylle denne entreprisebeskrivelse med aktuelle forutsetninger, funksjons og utførende krav, spesifikasjoner, prestasjoner og toleranser.
Til slutt inngår i entreprisen å gjennomføre prøver og målinger for å verifisere garantier vedrørende prestasjoner, emisjoner etc.
Hvis noe utstyr eller del derav ikke er spesielt nevnt i denne beskrivelse, men er et krav for å kunne oppfylle entreprisen skal den tilbys slik at leveransen danner en komplett fullstendig funksjonell prosessenhet.
Tilbud skal presenteres for hele entreprisen i henhold til denne tekniske beskrivelse. Opsjonspriser skal leveres for alternativ utforming i henhold til spesifikasjon i avsnitt 17 - Opsjoner.
Entreprisens hoveddeler kan oppsummeres i følgende punkter, men listen utgjør ikke en komplett spesifikasjon:
? Biokjel effekt 8 000 kW, oppdelt på 2 enheter med regulering mellom 500-8 000 kW. Entreprenøren står fritt til å foreslå den mest energieffektive og økonomiske løsning for effekt på 2 stk biokjeler, og røykgasskondenseringsutrustning.
Effekten fra kondenseringen kommer i tillegg til det som biokjelene produserer.
? Oljekjel effekt 12 000 kW, oppdelt på 2 enheter med regulering mellom 0-12 000 kW. Entreprenøren står fritt til å foreslå den mest energieffektive og økonomiske løsning for effekt fra oljekjeler.
? Trykkholdningsanlegg, med trykkholdning på 4-6 bar for ca 1000 m3 i nettet. Vannvolumen i varmesentralen kommer i tillegg.
? Distribusjonspumper med oppfordringstrykk for nettet på 6, 0 bar / 450 m3/h.
? Skorstein på 30 meter.
? Brensellager og oljetank med nødvendig utrustning.
? Askesystem inkludert container.
? Hovedfordeling strøm, inkl. Bygningsmessig behov.
? Lokalt sro-system, (Styr-, regulering og overvåkingssystem) for hele varmesentralen
Anbud id:
104736
  • Sted:
    Stjørdal
  • Registrert:
    Mandag 5. Juli 2010

Lignende oppdrag i Trøndelag

3 anbud