IT/Web og Support i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

784 Siste år
542 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bistand til bygging av ny driftsplattform og migrering av fagapplikasjoner

Registrert Dato: Tirsdag 12. November 2019

Ullensaker Kommune varslet våren 2019 sin uttreden fra det interkommunale samarbeidet Digitale Gardermoen IS (DGI). Som et resultat av dette har kommunen etablert et prosjekt for å etablererer egen løsning for drift, forvaltning og utvikling av IKT-relaterte løsninger.
Ullensaker kommune har ambisjon om å etablerer en driftsplattform basert på Public Cloud, samt så langt det lar seg gjøre fremover anskaffe alle løsninger som «Software som en tjeneste» (SaaS), og benytter «Plattform som en tjeneste» (PaaS) for all utvikling av «low-code» applikasjoner kommunen måtte trenge.
Kommunen har et stort antall fagapplikasjoner som kjøres enten hos leverandør (SaaS eller ASP) eller i datasenteret til DGI. Fagapplikasjonene som kjøres lokalt må migreres til ny driftsplattform basert på IaaS og forbli på den plattformen - inntil produsent tilbyr en fullverdig SaaS løsning eller løsningene skiftes ut. Offentlig sky anses som den mest fleksible, skalerbare og samtidig mest kostnadsbesparende over tid.


Referansenummer:  2019-38

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Drift, Leverandør

Kløfta, Akershus