Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

589 Siste år
144 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bistand til lederutvikling

Registrert Dato: Fredag 17. August 2012

Statens jernbanetilsyn (SJT) er en selvstendig etat under Samferdselsdepartementet, opprettet i 1996 og er utøvende kontroll- og tilsynsmyndighet for jernbanevirksomheter i Norge, inkludert trikk og T-bane. Den 1. januar 2012 fikk Statens jernbanetilsyn også ansvar for tilsyn med taubane, park og tivoli, som utgjør vårt Trondheimskontor. Tilsynet har rundt 60 ansatte, hvorav 50 i Oslo og 10 i Trondheim.
Fra høsten 2012 er ny ledergruppe i SJT fulltallig og på plass. Gruppen består av direktør og fem avdelingsdirektører. En avdelingsdirektør har arbeidssted ved avdelingen i Trondheim.
Det ønskes bistand til å planlegge og gjennomføre et strukturert løp for å samkjøre den nye ledergruppen og etablere en felles ledelsesplattform, strategisk og praktisk ? med tanke på løpende drift (planlegging og oppfølging av aktiviteter og oppgaver), relasjonsbygging og kommunikasjon. Det ønskes også bistand for identifisering av hensiktsmessige verktøy (som metodikk, maler, IT-verktøy), og konkret etablering av virksomhetsplan og budsjett for 2013.
etc.) og etablere nødvendig dokumentasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Dokumentasjon, Drift, Planlegging

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 26. Oktober 2012