Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bistand ved lederrekruttering

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Bistand ved lederrekruttering

Høgskolen i Oslo og Akershus (nedenfor kalt HiOA) ønsker å inngå en rammeavtale med rekrutteringsfirma med spesialkompetanse på lederrekruttering for bistand ved rekruttering av ledere og høyt kompetent teknisk-administrativt personale. Oppdraget skal bidra til at HiOA skaffer seg kompetanse på høyt nivå slik at institusjonen når sine strategiske mål og drives effektivt og innenfor rammene av overordnet regelverk. Vi ønsker å opprette rammeavtaler med 2 leverandører som vi kan spille på lag med ved behov og dra nytte av deres kompetanse og nettverk til å tiltrekke oss medarbeidere som kan være med å ta HiOA et skritt videre. HiOA vil vurdere hvilke tjenester som skal benyttes for den enkelte stilling. En del kandidater forventes å være interne søkere.
Det er ikke mulig å si noe eksakt om det endelige omfanget av aktivitetene innenfor perioden da det både er usikkert hvor mange stillinger som skal besettes og i hvilken utstrekning HiOA trenger ekstern støtte ved ansettelsene.
Mange av HiOAs ledere er ansatt på åremål som løper ut i 2019. Fra våren 2018 til våren 2019 kan derfor likevel forventes at HiOA vil trenge bistand i 8-15 rekrutteringsprosesser. For den resterende del av avtaleperioden er omfanget ukjent.
Anbud id:
524104
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 18. Mai 2018
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud