Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maler, Rengjøring, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Bo7 - nytt natthjem i drammen

Det skal etableres et nytt tilbud til vanskeligstilte i Drammen, som kalles Bo7. Det skal bli et utvidet tilbud som erstatter det eksisterende natthjemmet i byen.
Boligblokken i Erik Olsens Gate 7 består av to oppganger med totalt 32 leiligheter samt boder og fellesarealer i kjeller. Det er oppgang a og deler av kjelleren som omfattes av dette prosjektet. Det er 4 leiligheter i hver etasje samt et felles vaskerom i oppgangen med egen luftebalkong.
Det skal lages baseenheter for ansatte i 1. Etg. Som skal være døgnbemannet. Alle leilighetene i 1. Etg. Skal tas i bruk til baseenheter for BO7 og Ambulerende boteam. Leilighetene i 2. Etg. Skal pusses opp slik at de kan brukes til akuttplasser og leilighetene i 3 og 4. Etg. Skal leies ut til personer som får tildelt leilighet av Drammen Kommune.
Det legges ikke opp til omfattende oppussing av leilighetene i 2.? 4. Etg. Det skal flikkes og males på eksisterende vegg- og takflater og bone gulver. Eksisterende kjøkken i leilighetene skal beholdes og behov for oppussing av de må vurderes i hver leilighet. Badene må gås over slik at utstyr fungerer slik det skal. Punkter knyttet til internkontroll skal utbedres i forbindelse med arbeidene i bygget.
Fullstendig beskrivelse av arbeidene følger som vedlegg til dette tilbudsunderlag.
Anbud id:
118706
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Tirsdag 5. Oktober 2010

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud