Entreprenør, Maler, Rengjøring, Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1366 Siste år
340 Siste 3 mnd
112 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bo7 - nytt natthjem i drammen

Registrert Dato: Tirsdag 05. Oktober 2010

Det skal etableres et nytt tilbud til vanskeligstilte i Drammen, som kalles Bo7. Det skal bli et utvidet tilbud som erstatter det eksisterende natthjemmet i byen.
Boligblokken i Erik Olsens Gate 7 består av to oppganger med totalt 32 leiligheter samt boder og fellesarealer i kjeller. Det er oppgang A og deler av kjelleren som omfattes av dette prosjektet. Det er 4 leiligheter i hver etasje samt et felles vaskerom i oppgangen med egen luftebalkong.
Det skal lages baseenheter for ansatte i 1.etg. som skal være døgnbemannet. Alle leilighetene i 1.etg. skal tas i bruk til baseenheter for BO7 og Ambulerende boteam. Leilighetene i 2.etg. skal pusses opp slik at de kan brukes til akuttplasser og leilighetene i 3 og 4. etg. skal leies ut til personer som får tildelt leilighet av Drammen Kommune.
Det legges ikke opp til omfattende oppussing av leilighetene i 2. ? 4.etg. Det skal flikkes og males på eksisterende vegg- og takflater og bone gulver. Eksisterende kjøkken i leilighetene skal beholdes og behov for oppussing av de må vurderes i hver leilighet. Badene må gås over slik at utstyr fungerer slik det skal. Punkter knyttet til internkontroll skal utbedres i forbindelse med arbeidene i bygget.
Fullstendig beskrivelse av arbeidene følger som vedlegg til dette tilbudsunderlag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maler, Rengjøring, Snekker

Boder, Internkontroll, Kjeller, Kjøkken, Leilighet, Leiligheter, Oppgang, Oppussing, Utstyr, Vegg

Drammen, Buskerud

Avsluttet: Tirsdag 19. Oktober 2010