Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

747 Siste år
308 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bod 8-12 kvadrat ønskes bygget - snekker

Registrert Dato: Mandag 17. Juni 2019

Bygging av frittstående bod med innvendig mål 2, 0 meter bredde og 4 meter lengde. Cirka 8 kvadratmeter. I tillegg skal det være en åpen del på bygget for sykkelparkering på 2, 0 meter og 1, 5 meter som skal være til sykkelparkering. Høyden vil være cirka 2, 00 til 2, 20 meter.
Vi ønsker et tilbud som inkluderer alle materialer og alt arbeid, både grunnarbeid og oppsett av boden; altså en ferdig oppsatt bod.
Boden skal være frittstående. Boden må bygges på noe som gjør at gulvet blir tørt. Det trengs ikke å støypes gulv. Det må gjerne gjøres enkelt, men holdbart over lang tid.
Boden trengs ikke å isoleres. Inngangen til boden må være bredere enn normalt. En snøfreser skal enkelt kunne flyttes inn i boden. Det kan gjerne være en enkel hengslet. Utførelsen av boden skal være i tilsvarende material som carporten som står ved siden av.
Boden vi ønsker skal ha formen som vist i vedlegget. Forskjellen er at vi ønsker at inngangen til boden skal være fra kortsiden. Når du ser på bildet ser du inn inngangsdøren til boden. Jobben er i Trondheim på Byåsen. Tidspunkt for utførelse kan vi diskutere sammen, men vi ønsker jobben utført i løpet av sommeren 2019. Gjerne når vi er på sommerferie i siste del av juli.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Snekker

Bygging, Grunnarbeid, Gulv, Material, Materialer

Trondheim, Sør-Trøndelag