Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Boligklynge utviklingshemmede II

Det skal anskaffes et bofellesskap for utviklingshemmede med fellesareal og døgnbemannet personalbase. Dette skal bestå av:
- 8 leiligheter med alle sentrale boligfunksjoner, dimensjonert for å tilfredsstille krav til universell utforming.
- Fellesareal med oppholdsrom på ca. 75m², kan være delt i to separate rom. Stue med tilhørende funksjoner og kjøkken med tilhørende funksjoner.
- Personalbase for samtidig opphold av 16 personer.
- nødvendige birom/tekniske rom.
Bofellesskapet skal være utformet slik at det gis investeringstilskudd for omsorgsboliger og sykehjem fra Husbanken. Dette innebærer omsorgsboligstandard og demenstilpasning. For Husbankens retningslinjer som også er gjeldende for denne anskaffelsen se: #URL0# og #URL1#
Personalbasen vil være en definert arbeidsplass, og må utformes for å ivareta alle tilhørende krav. For utfyllende informasjon se #URL2# arealer til bofelleskapet skal defineres som bolig.
Bofellesskapet skal være en del av et ordinært utbyggingsprosjekt. Det skal tilrettelegges slik at beboere i bofellesskap blir integrert i det ordinære bomiljøet på best mulig måte.
Det legges opp til en modell hvor beboere i bofellesskap skal eie sin egen bolig med tilhørende brøk av bofellesskapets fellesareal. Dette skal kunne skje ved at Tromsø kommune oppretter borettslag bestående av leiligheter og bofellesskapets fellesareal. Deretter selges borettsandeler til beboere. Personalbasen vil eies av Tromsø Kommune. Utbygger må sørge for at denne borettslagsmodellen lar seg gjennomføre.
Tromsø kommune skal fritt kunne velge en eierskapsmodell for bofelleskapet.
Det vil si:
- Etter behov leie ut leiligheter og fellesareal
- Etter behov selge leiligheter, fellesareal og/eller andre areal. i slike tilfeller kan kommunen velge å benyttetilbakekjøpsklausuler, samt selv bestemme salgssum og fastsette betingelser for tilbakekjøpssum.
- Drive kommunal tjenesteyting på samtlige arealer tilhørende bofellesskap.
Ved salg av boretter til beboere vil Tromsø kommune sørge for prisregulering og gjenkjøpsavtale av borettslagets #URL3# kravspesifikasjon skal ligge til grunn.
#URL4#
Oppdragsgivers beskrivelse av leveransen utover nkf kravspesifikasjon følger av Vedlegg 2 - Romprogram.
Anbud id:
575463
  • Sted:
    Tromsø
  • Registrert:
    Fredag 29. Mars 2019

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud