Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Boligsprinkler Markedsgata 32

Totalentreprise for prosjektering, levering og montering av nytt automatisk slokkeanlegg (boligsprinkel) på hele bygningsmassen som omfatter alle etasjer på Markedsgt. 32, 8450 Stokmarknes. Gnr. 65 /Brn. 52
Der er ikke installert automatisk slokkeanlegg (boligsprinkel) på bygget i dag, men vil være et krav for bygget slik det er i bruk i dag. Montasje av automatisk slokkeanlegg er også en forutsetning for å få ferdigattest på bygget. Bygget benyttes som bolig i 3 plan med tilknyttede arealer i kjeller med teknisk rom og boder, samt kaldloft som ikke benyttes til oppbevaring eller annen bruk. Bygget er tidligere omsøkt som omsorgsbolig, men vil primært benyttes som bolig for fremtiden.
i denne tilbudsforespørsel inngår alle ytelser nødvendig for komplett levert, montert, idriftsatt og dokumentert anlegg.
Byggene skal være i full bruk i installasjonsperioden. Det er en forutsetning at valgt entreprenør tar de nødvendige hensyn til byggets brukere slik at installasjonsarbeidene ikke blir til unødig sjenanse. Spesielt gjelder dette ved hulltaking /boring i betongkonstruksjoner.
Anbud id:
578359
  • Sted:
    Hadsel
  • Registrert:
    Fredag 12. April 2019