Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Brannsikring kommunale boliger i Tønsberg

Anskaffelsen gjelder en branntekniske installasjon av automatisk slokkeanlegg og automatisk brannalarmanlegg ved tiltakene.
Det skal i tillegg oppføres et mindre tilbygg (a < 4 m2), hvor sentral for brannalarmanlegg og slokkeanlegg skal plasseres. Her må det føre inn tilførsel fra utvendig strømskap, installeres nødvendig sikringsskap med strømmåler og varme, tilførsel av vann til anlegget må føres inn med stoppekran. Tilbygget fullisoleres, platekles innvendig med gips, det skal føres opp på gavlvegg på byggene med eget bæresystem. Dette er unntatt søknadsplikten.
tek 17 med veiledning ligger til grunn for de branntekniske løsningene. Det er kun aktuelle tiltak som omhandles, øvrig bygningsmasse anses som godkjent ift. Tidligere byggesaker. Det forutsettes dermed at byggene brukes slik de ble godkjent, og at de er utført iht. Sikkerhetsnivået som var gjeldende på oppføringstidspunkt.
Det skal plasseres nøkkelboks ved hovedangrepsvei (teknisk tilbygg) der brannalarmanlegget kobles mot 110 sentralen. Orienteringsplan plasseres ved brannmannspanelet.
Anbud id:
755825
  • Sted:
    Tønsberg
  • Registrert:
    Torsdag 23. September 2021

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud