Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Brannstasjonene i Schancheholen og Lervig - Prekvalifisering

I leveransen inngår byggingen av to brannstasjoner med tilhørende utomhusanlegg. Hvert bygg har et bruttoareal på rundt 3000 m2. i Schancheholen skal prosjektet gjennomføres som avklart i reguleringsplan med bestemmelser. i Lervig skal Oppdragsgiver regulere området basert på vinnende løsningsforslag. Her inngår tekniske anlegg knyttet til ny avløpspumpestasjon, va-ledninger samt fjernkjøling, og fjernvarme fra Lyse Neo. i Lervig er det også flere politiske vedtak som legger føringer for prosjektet, hvorav en parkmessig tilknytning fra taket på brannstasjonen til fremtidig park nord for tomten.
Oppdragsgiver ønsker gjennom en begrenset anbudskonkurranse å prekvalifisere et antall leverandører som så blir invitert til å gi tilbud.
For dette oppdraget benyttes anskaffelsesmetoden Best Value Procurement (bvp) - også kjent som prestasjonsinnkjøp på norsk. Med bvp forventer Oppdragsgiver å gjennomføre en effektiv og målrettet konkurranse som spisses mot Leverandørens evne til å se hele oppdraget fra start til mål og til å bidra til redusert risiko.
Anbud id:
568431
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Torsdag 14. Februar 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud