Arkitekt, Prosjektleder i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

368 Siste år
105 Siste 3 mnd
29 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Brannteknisk konsulentbistand

Registrert Dato: Tirsdag 11. Mai 2010

Vestfold fylkeskommunes eiendommer skal gjennomgås med tanke på en tilstandsvurdering av alle branntekniske forhold på eiendommen. Dette gjelder helhetlig brannstrategi, branntekniske vurderinger, konstruksjoner, alle branntekniske anlegg (som alarm, sprinkler, detektering, markeringslys, ledelys, slokkemateriell, varslingsanlegg mm) organisatoriske tiltak, status branndokumentasjon, og branntegninger.
Det skal utarbeides en statusrapport for hver eiendom med en prioritert tiltaksliste. Tiltak skal hjemles i lov og forskrift, anbefalinger skal grunngis.
På de eiendommer det er manglende branntegninger, skal det utarbeides oppdaterte branntegninger
m/rømningsplan og orienteringsplan. Disse skal utarbeides i dwg- og pdf-format. Det vil bli bedt om pris på disse jobbene for hvert enkelt tilfelle etter kartlegging. Fastpris for hver jobb kan være aktuelt. Timepris, organisering og fremdrift skal oppgis for aktuelle faggrupper i tilbudet. Gjennomføring av registreringene gjøres i samråd med virksomhetene og tilpasses deres ferie mv. Tegninger og tekst i underlagsmaterialet er veiledende.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Alarm, Anlegg, Branndokumentasjon, Eiendom, Eiendommer, Kartlegging, Konstruksjoner, Pris, Sprinkler

Åsgårdstrand, Vestfold

Avsluttet: Fredag 04. Juni 2010