Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Brannvarslingsanlegg for boliger i verneverdig tett trehusbebyggelse

Stavanger kommunes bybrannarbeid ønsker å tilby og legge til rette for tidlig brannvarsling for de eldre trehusene i Trehusbyen, Stavanger sentrum. Det er først og fremst de sentrumsnære og tette områder som skal prioriteres.
Kommunen ønsker å tilby disse brannvarslingssystemene i spleiselag med huseierne i verneverdig tett trehusbebyggelse. Det skal tilbys en startpakke med 2 stk. Detektorer og en styringssentral med tastatur. Kostnader ved startpakken skal fordeles likt mellom huseier og kommunen.
Tilbyder skal i sitt tilbud angi mulighet for utvidelse av varslingssystemet, f. Eks. i tilfeller der huseier ønsker flere røykdetektorer. Slik utvidelse av varslingssystemet utover startpakken blir i så fall utelukkende huseiers kostnad.
Videre er det ønskelig at leverandøren arrangerer informasjonskampanjer rettet mot huseierne i Trehusbyen. Tilbyder skal i sitt tilbud angi forslag til gjennomføring av informasjonskampanje - det er ønskelig at leverandøren representerer tiltaket og deltar aktivt for å få kunder i de aktuelle områdene.
Kontraktsperioden er 2 år. Oppdragsgiver skal i tillegg ha opsjon til å forlenge kontrakten for ytterligere 1 + 1 år på samme vilkår.
Anbud id:
541548
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 20. August 2018

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud