Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

BREDBÅND for ytterdistrikter i 3 kommuner på Helgeland

Grane kommune, , Hemnes kommune og Hattfjelldal kommune har inngått samarbeid om utbygging av bredbånd av moderne standard i de delene av kommunene som pr. Dato ikke har slik infrastruktur.
Områdene i nevnte kommuner ble i 2008 første gang bygd ut med radiobasert bredbånd. Dette er områder som ikke er kommersielt interessant å bygge ut, fordi kundegrunnlaget er relativt lite.
Slitasje og elde av infrastrukturen har nå medført at behovet for bygging/oppgradering er stort. De områdene som dette prosjektet omfatter er beskrevet i vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Hensikten med prosjektet er altså å sikre bredbånd av moderne standard til de delene av kommunene som ikke er aktuelle for utbygging basert på kommersielle interesser, samt bedre kommunikasjonsmulighetene for datautveksling med programvare bl. a. Innen skole, pleie/omsorg og helse.
Kommunene er nå sammen om å utlyse en åpen anbudskonkurranse hvor en åpner muligheten for anleggsbidrag/tilskudd - en kombinasjon av investeringstilskudd fra kommunene selv og Nordland fylkeskommune. Fylkeskommunen har basert på et kostnadsoverslag på utbygging/oppgradering gitt et tilsagn på tilskudd på 50% av antatt byggekostnad på ca. 1, 7 #URL0#. Nordland fylkeskommune har krevd at det gjennomføres anbud.
Se konkurransegrunnlaget
Anbud id:
246926
  • Sted:
    Grane, Hattfjelldal Hemnes  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 24. April 2013