Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1332 Siste år
506 Siste 3 mnd
112 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

BREDBÅND for ytterdistrikter i 3 kommuner på Helgeland

Registrert Dato: Onsdag 24. April 2013

Grane kommune, , Hemnes kommune og Hattfjelldal kommune har inngått samarbeid om utbygging av bredbånd av moderne standard i de delene av kommunene som pr. dato ikke har slik infrastruktur..
Områdene i nevnte kommuner ble i 2008 første gang bygd ut med radiobasert bredbånd. Dette er områder som ikke er kommersielt interessant å bygge ut, fordi kundegrunnlaget er relativt lite.
Slitasje og elde av infrastrukturen har nå medført at behovet for bygging/oppgradering er stort. De områdene som dette prosjektet omfatter er beskrevet i vedlegg til konkurransegrunnlaget.
Hensikten med prosjektet er altså å sikre bredbånd av moderne standard til de delene av kommunene som ikke er aktuelle for utbygging basert på kommersielle interesser, samt bedre kommunikasjonsmulighetene for datautveksling med programvare bl.a. innen skole, pleie/omsorg og helse.
Kommunene er nå sammen om å utlyse en åpen anbudskonkurranse hvor en åpner muligheten for anleggsbidrag/tilskudd - en kombinasjon av investeringstilskudd fra kommunene selv og Nordland fylkeskommune. Fylkeskommunen har basert på et kostnadsoverslag på utbygging/oppgradering gitt et tilsagn på tilskudd på 50% av antatt byggekostnad på ca. 1,7 mill.kr. Nordland fylkeskommune har krevd at det gjennomføres anbud.
Se konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Anbudskonkurranse, Kostnadsoverslag, Utbygging

Hemnesberget, Nordland

Avsluttet: Onsdag 05. Juni 2013