Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Bredbåndsutbygging til region Midt-Gudbrandsdal vest

Det bor totalt 2. 244 personer i utbyggingsområdet. i tillegg er det forventet at prosjektet vil gjøre utbygging i tilstøtende områder kommersielt lønnsomt. Det er totalt 10 strekninger/områder i Midt-Gudbrandsdal som ønskes utbygd i denne omgang. Det vises til kartskisse over områdene.
Prosjektet har offentlige bevilgninger på nok 10 mill. Eks. Mva, dette er bevilgninger fra Oppland Fylkeskommune, Nkom, Ringebu, sør-Fron og Nord-Fron kommuner.
Leverandøren skal velge løsninger i henhold til gitt kravspesifikasjon. Alternative løsninger som leverandøren evt. ønsker å tilby, må i tilfelle begrunnes og komme helt klart fram i tilbudet. Oppdragsgiver står fritt i å kunne velge, eller godkjenne, slike løsninger.
Det skal gis ett samlet tilbud med spesifikasjoner på de enkelte områder slik at oppdragsgiver velger hvilke områder som prioriteres. Det skal imidlertid startes opp arbeid i alle de 3 kommunene ved oppdragsstart.
Anskaffelsen omfatter nødvendig stamlinje inn til området og spredenett ut til abonnentene. Spredenettet skal som minimum gå til tomtegrensa eller knutepunkt avhengig av avstand til abonnentene.
Det er ikke stilt krav til spesifikk type teknologi. Dersom anskaffelsen ender med investeringer i mobilt brebånd, så skal abonnementsprisene på det mobile brebåndet være på nivå med abonnementspris for fast brebånd. Tilbudet skal være kvotefritt. i dag blir 1 tb regna som kvotefritt.
Oppdragsgiver planlegger å tildele kontrakt uten å ha dialog med leverandørene utover å foreta eventuelle avklaringer/korrigeringer.
Dialog gjennom forhandlinger kan likevel bli gjennomført dersom oppdragsgiver, etter at tilbudene er mottatt, vurdere det som hensiktsmessig. Utvelgelsen vil i så fall bli gjort etter en vurdering av tildelingskriteriene. Det presiseres at ingen leverandører kan forvente dialog om sitt tilbud og derfor må levere sitt beste tilbud.
Anbud id:
573467
  • Sted:
    Nord-Fron, Sør-Fron Ringebu  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 19. Mars 2019

Lignende oppdrag i Innlandet

2 anbud