Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1993 Siste år
534 Siste 3 mnd
163 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Budtjenester

Registrert Dato: Onsdag 30. September 2009

UiO ønsker med denne konkurransen å inngå rammeavtaler på budtjenester med 1-3 leverandører med varighet på 2 år med mulighet for forlengelse med 1 år av gangen inntil 4 år totalt. UIO?s behov strekker seg fra enkeltleveringer til faste daglige/ukentlige hentinger-leveringer. De fleste av våre enheter benytter denne type tjenester i større eller mindre grad. UIO har ca 200 enheter som er potensielle brukere av disse tjenestene. Hver enkelt enhet har egne budsjett og regnskap slik at tjenestene blir å fakturere den enkelte enhet.
Enhetene har også en geografisk spredt beliggenhet slik at opphentinger i noen grad kan være vanskelig å samordne.
Oppdragene er av en art som gjør at størrelsen på bil kan variere, fra små varebiler til større biler opp til lastebiler med skap. Leverandøren må derfor ha eller ha tilgang til de fleste bilstørrelser ut i fra våre behov. Oppdragene vil i hovedsak være geografisk bestemt til Oslo og Stor-Oslo, men levering ellers i Norge og i utlandet må kunne påregnes.
Leveringer til utland er i hovedsak ekspress og /eller kurertjenester. Opphenting via fly/bane/sjø. Toll og spedisjonsklarerings-tjenester skal være inkludert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Lastebiler, Leverandører, Rammeavtaler, Regnskap, Skap

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 17. November 2009