Transport i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

816 Siste år
220 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Busstjenester i Nedre Glomma og Indre Østfold fra 2013 - Informasjons- og dialogkonferanse

Registrert Dato: Tirsdag 17. April 2012

Østfold kollektivtrafikk skal gjennomføre en konkurranse om nye bussavtaler for Nedre Glomma og deler av Indre Østfold. Avtalene vil etter planen kunngjøres 1. august 2012 med driftsstart 1. juli 2013.
Østfold kollektivtrafikk deltar i et leverandørutviklingsprosjekt i regi av NHO og KS som har som visjon at offentlige anskaffelser på en mer aktiv måte skal stimulere til økt konkurranse, regional næringsutvikling og innovasjon, og på den måten legge til rette for mer behovsrettede produkter og tjenester til bedre betingelser for offentlige kunder.
I samarbeid med NHO planlegger vi å gjennomføre en åpen informasjons- og dialogkonferanse i Sarpsborg 15. mai i forbindelse med at kravspesifikasjonen skal ferdigstilles. Formålet med konferansen er å få informasjon og bedre oversikt over alternative og fremtidsrettede løsninger på behov og utfordringer før den endelige kravspesifikasjonen ferdigstilles. Det er særlig ulike løsninger for bussmateriell og hvilke miljø-, drifts- og kostnadsmessige konsekvenser de ulike løsningene kan få som er sentralt i denne sammenhengen.
Vi ser for oss tre hovedtema for konferansen:
1. Alternative drivstofftyper i distrikts- og regionbusser.
2. Økt setekapasitet i bybusser som brukes i skolebarntransporten.
3. Effektive og sikre muligheter for å ta med sykkel i buss
Vi ønsker i tillegg tilbakemeldinger på bruk av alkolås i busser, incitamentsordninger og bestillingstrafikk (anropsstyrte transporter) som del av nye avtaler.
PÅMELDINGSFRIST: 7. MAI 2012 INNEN KL 1200.
Se nærmere beskrivelse om den planlagte anskaffelsen og invitasjonen til informasjons- og dialogkonferansen som gjennomføres 15. mai 2012.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Tomter, Østfold

Avsluttet: Tirsdag 01. Mai 2012