Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Busstransport under arrangementet «Norwegian Travel Workshop 2018» (16.-18. april 2018) i Stavanger.

Busstransport i 3 dager til og fra 6 hotell i Stavanger sentrum og hovedarrangementssted Stavanger Forum – Forum Expo, samt til øvrige arrangement-steder i og rundt Stavanger i perioden 16. Til 18. April 2018.
Bussbehovet varierer fra dag til dag. (se vedlagte tentative transportplan i excel).
Det vil maksimalt være 750 deltakere/personer som skal transporteres mellom to steder på en og samme gang. (påmeldingsfrist til arrangementet er satt til slutten av februar 2018)
Det trengs maksimalt 15 stk. 50-seters(ca.) turbusser av god standard som skal benyttes på en og samme gang/tidspunkt. Dette for eksempel ved samtidig transport fra 6 sentrale Stavangerhotell om morgenen ut til Stavanger Forum – Forum Expo).
Oppstillingstidspunktet til bussene skal som hovedregel være 10 minutter før det planlagte avgangstidspunktet. Det kan avvikes fra dette kravet der dette er praktisk/trafikalt fornuftig.
Det er utarbeidet en Tentativ transportplan for oppdraget (per den 5. Oktober 2017). Transportplanen kan variere fra dagens oppsett frem til arrangementet gjennomføres om 6 måneder. Normalt bestemmes endelig transportplan 1-2 måneder før arrangementets start.
Vi ber imidlertid nå om et tjeneste-/pristilbud etter dagens Tentative Transportplan (se vedlegg i excel). Det må derfor tas forbehold om mindre opp- eller nedjustering av transportbehov frem til transportplanen låses.
Pristilbudet skal ta høyde for både leveransen av selve busstjenestene, men også all planlegging og administrasjon i forkant av arrangementet hos leverandøren av tjenesten.
Pristilbudet skal også ta høyde for at vi under selve avviklingen av arrangementet (16.-18. April 2018) har en kontaktperson hos leverandøren som til enhver tid kan kontaktes av oss for å løse eventuelle problemer med transporten som vil kunne oppstå.
Vi ber om en Totalpris for hele oppdraget.
i tillegg ber vi også om en prisspesifikasjon på en eventuell opp eller nedjustering av endelig transportbehov/plan spesifisert på følgende tre distanser:
1 Tur, 1 buss (ca. 50 personer) under 5 kilometer
1 Tur, 1 buss (ca. 50 personer) ca. 20 kilometer
1 Tur, 1 buss (ca. 50 personer) ca. 60 kilometer
Se vedlagt excel-dokument for detaljert Tentativ Transportplan.
Anbud id:
492305
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Tirsdag 17. Oktober 2017

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud