Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

BYA - Rammeavtale gravetjenester

Byantikvaren ivaretar de antikvariske interessene i Oslo og har en viktig rolle som rådgiver, premissleverandør og pådriver i saker som behandles etter Plan- og bygningsloven. Byantikvaren gjennomfører arkeologiske registreringer i Oslo i medhold av Lov om kulturminner 9. Juni 1978 nr. 50 § 9 – undersøkelsesplikten. Kostnadene ved slike registreringer dekkes av tiltakshaver, jf. Kulturminnelovens § 10.
bya ønsker at ulike tiltakshavere skal kunne kjøpe gravetjenester fra oss i forbindelse med arkeologiske registreringer der tiltakshaver er ansvarlig for omkostningene. bya mener at dersom vi er ansvarlig for gravetjenestene, vil dette sikre kostnadseffektivitet i det enkelte oppdrag, grunnet samarbeidet mellom kompetente maskinførere som opparbeider rutine og erfaring med graving for arkeologer.
BYAs behov antas å være gjennomføring av 15-20 registreringer per år. Antall oppdrag er kun veiledende og varierer med aktiviteten i byggemarkedet og valg av registreringsmetode. Størrelsen på det enkelte prosjektet kan variere fra mindre oppdrag på 1-2 dager til store prosjekter av flere ukers varighet. Se kravspesifikasjonen for nærmere detaljer.
Anbud id:
624073
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 3. Januar 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud