Elektriker, Entreprenør i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1353 Siste år
379 Siste 3 mnd
119 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bybanen i bergen - b40202 banestrøm

Registrert Dato: Tirsdag 18. Mai 2010

I forbindelse med Bybanen i Bergens andre byggetrinn fra Nesttun til Rådal skal det bygges kontaktledningsanlegg med tilhørende likeretterstasjoner, samt kabelforbindelser herimellom til strømforsyning av de elektriske sporvognene.
Videre skal det konstrueres kontaktledningsanlegg, inkl. leveranse og montasje av master over 2 spor, hvert spor på ca. 3400 meters lengde, inkl. 4 ? 6 sporveksler. Kontaktledningsanlegget skal bygges både på "fri bane" samt i tunneler og på holdeplasser. Kontaktledningsanlegget bygges dels som anlegg med bærelinje, dels som anlegg med enkel kontakttråd og kabellagt fødeledning.
Kontaktledningsanlegget skal bygges på bakgrunn av ferdig detaljprosjekt.
Der skal bygges 2 stk. likeretterstasjoner til strømforsyning av kontaktledningsanlegget med 750 V dc. Hver likeretterstasjon skal ha en nominell effekt på ca. 2,5 MVA, foruten hjelpekraft.
Entreprisen inneholder samtlige elektroinstallasjoner for nedtransformering, likeretning, kontroll og overvåkning, inkl. belysning, varme og ventilasjon.
Til gående 11 kV kabler til likeretterstasjonene samt selve byggverket for likeretterstasjonene er ikke en del av denne entreprise. Se forøvrig kvalifikasjonsgrunnlaget for ytterligere informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Anlegg, Belysning, Kabler, Leveranse, Montasje, Varme, Ventilasjon

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 22. Juni 2010