Arkitekt, Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

594 Siste år
449 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygg- og avfallskartlegging ifm nybygg, rehabilitering og riving /sikring

Registrert Dato: Torsdag 24. Mai 2012

Som landsomfattende eiendomsaktør med en særdeles differensiert bygningsportefølje, møter Forsvarsbygg mange problemstillinger i eiendomsprosjekter knyttet til bygningsavfall.
Det søkes gjennom rammeavtaler å dekke behovet for støttetjenester tilknyttet bygge- og anleggsprosjekter der man ikke har egen spesialkompetanse, eller der særskilt utlysning av stilling eller leveranse ikke er hensiktsmessig.
Formålet med rammeavtalen er at Forsvarsbygg ønsker å sikre en miljømessig og samfunnsøkonomisk forsvarlig håndtering av avfall, samt forebygge ulovlig disponering av avfall fra sin bygge- og rivingsvirksomhet.
Oppdragene skal derfor utføres iht. Forsvarsbyggs / Skifte eiendoms retningslinjer og rutiner, nedfelt i virksomhetens kvalitetssikringssystem. Det forutsettes ellers at oppdragsløsning baseres på gjeldende relevant regel- og lovverk, herunder særlig avfallsforskriftens kap. 11 og 15, internkontrollforskriften og byggherreforskriften, andre relevante forskrifter, samt annet offentlig veiledermaterial (opplistingen er ikke uttømmende).  
Forsvarsbygg ønsker tilbud fra leverandører som kan tilby ressurser (rådgivende ingeniører og spesialrådgivere) med byggteknisk bakgrunn, samt faglig kompetanse innenfor avfallshåndtering/-disponering, farlig avfall og helse- og miljøfarlige stoffer. 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Rammeavtalen vil ha varighet 2(to) kalenderår etter undertegnelse av avtale, med mulighet for
forlengelse i inntil 1(ett) år + 1(ett) år.
Estimert omsetning i løpet av 4 år: 10 000 000 eks. mva
Det presiseres at dette er grove anslag og volum kan komme til å bli vesentlig endret.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift