Entreprenør, Prosjektleder, Rørlegger i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2404 Siste år
1826 Siste 3 mnd
146 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge bad i kjeller

Registrert Dato: Mandag 22. Mars 2010

Trenger noen til å ta totalansvar for å bygge bad i kjelleren, som har de nødvendige godkjenninger til å bygge våtrom. Før arbeidet startes skal det dreneres rundt huset.Håper dette blir gjort i førsten av April. Byggestart etter dette dvs slutten av april, begynnelsen av mai.

Huset er fra 1932. Rommet er ca 4,5 cm. Gulvet er pigget opp og det må byttes soilrør i gulvet til plast, anlegge opplegg til sluk,vask og toalett samt koble på eksisterende avløpsrørledninger.Hele avløpet kobles til gammelt soilrør utenfor rommet, dette ligger lett tilgjengelig. Deretter må det fylles med lecakuler og isolasjon og legge fuktsperre samt armering. Det skal legges varmekabler i gulv, det er allerede lagt en 16 A kurs med ledning frem til baderommet. Deretter må det støpes med fall mot sluk.Det skal byttes dør. Ellers kan de eksisterende vegger brukes, må legge isolasjon, deretter skal de kles med rupanel og evt 12 mm Litex e.l En ny skillevegg på 2 meter må bygges fra grunnen.

Det skal legges Litexplater e.l også mot grunnmur. Vindu på 50 x100 cm må byttes. Det må bores hull i vegg til ventilasjon. Himlingen må legges nytt Gipsplater e.l Man må flytte litt på eksisterende vannrør som ligger oppunder taket i rommet. Her skal det kobles på og strekkes nye rør til vask og toalett som ligger ca 3 meter unna, samt til 2 dusjuttak som blir 1 meter unna eksisterende vannledning.

Det må legges elektrisk opplegg til 2-3 taklamper samt avtrekksvifte, og til vegglampe.Hele rommet skal flislegges med membran. Dusjnisje planlagt, med en 135 cm bred dør. Opplegg til vask, slik at vi kan koble på en IKEA servant m skap.(Eller tilsvarende enkelt og billig.) Toalett tilkobles, av rimelig type.