Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6723 Siste år
2255 Siste 3 mnd
540 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge- og anleggstekniske arbeider, midgardsormen, delprosjekt a

Registrert Dato: Fredag 02. Juli 2010

Oslo kommune Vann- og avløpsetaten har under planlegging et nytt, omfattende avløpssystem for å bedre vannkvaliteten i indre havnebasseng, samt å tilrettelegge for utbyggingen av bydelen Bjørvika. Prosjektet er kalt Midgardsormen. Anlegget vil medføre at store deler av forurensningene som i dag tilføres nedre del av Akerselva og indre havnebasseng i stedet blir ført til Bekkelaget rensanlegg for rensing.
Anlegget strekker seg fra Kuba gjennom Bjørvika og frem til Gamlebyen. Derfra videre i fjelltunnel til Bekkelaget renseanlegg, benevnt som delprosjekt A. Det er planlagt en forgrening til ny bebyggelse i Bjørvika og en forgrening til Jernbanetorget og videre langs Akershuskaia. En detaljert oversikt over ledningsanlegget finnes på Oslo kommunes anskaffelsesportal, prekvalifisering for mikrotunnelering.
Denne konkurransen omfatter delprosjekt A, Gamlebyen-Bekkelaget. Her skal det etableres en 2,0 km lang fjelltunnel med tversnitt 25 m2.
Ved Bekkelaget skal det drives adkomsttunnel til øvre og nedre nivå, henhodlsvis -14 m og + 5,0 m, pumpestasjon og sjakter som forbinder nytt og gammelt anlegg. Tunnelen til Gamlebyen drives fra Bekkelaget på stigning 0,1%.
Fra renseanlegget på Bekkelaget skal det drives en ca. 1000 m lang utløpstunnel med utslag cirka på kote -25 m. Tverrsnitt 25 m2. I tillegg skal det etablers en sjøledning fra utslaget og ned til ca. -50 m.
Bygge- og anleggstekniske arbeider i Delprosjekt A planlegges sendt ut i en forespørsel og arbeidene utføres som hovedentreprise.