Arkitekt, Sprenging i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

378 Siste år
279 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge om gammelt hus til funkis hus - sentralt i skien med flott beliggenhet.

Registrert Dato: Torsdag 08. April 2010

Vi har kjøpt et hus sentralt i Skien fra 1854 som er ombygd og påbygd i 1954. Vi ønsker å gjøre om huset til et stilig funkishus, og samtidig utvide BTA/BRA. Huset har BTA 118kvm og BRA 105kvm. Tomten er på ca 350kvm. Huset har fin beliggenhet med utsikt over Skien.

Vi ønsker blant annet stor veranda, vinterhage, store vinduer, og om mulig takterasse! Garasje enten frittstående eller sammenhengende med huset. For å øke arealet må det antagelig sprenges slik at arbeidsrom, boder, vaskerom osv kan plasseres i kjeller (og da gjerne med vinduer ut). Hybel er et must enten i forbindelse med garasjen eller i 1.etasje i huset.

Det vi ser etter er en som kan komme med gode, smarte og flotte løsninger til et kommende funkishus, og lage skisser (og eventuelt tilslutt 3D- tegninger av dette). Vi har selv noen ideer og tanker, men ønsker flere kreative innspill. Videre er det viktig at du har kjennskap til hva Skien kommune vil godkjenne og ikke for dette området, og kan stå for søknadsprosessen med kommunen! Om det ikke er et et krav er det i aller høyeste grad ønskelig med en befaring.

Se vedlagte tegninger og bilder av huset.

Mvh Tonje og Asgeir

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift