Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2235 Siste år
783 Siste 3 mnd
188 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge om loft, inkl. nytt baderom

Registrert Dato: Fredag 17. Februar 2012

Vi har kjøp enebolig i Sigmund Jakobsensvei, 7053 RANHEIM og ønsker etter overtakelse 1. juni å gjøre endringer på loftet før vi flytter inn.

Loftet består per idag av 3 soverom, samt en gang hvor trappen kommer opp. Vi ønsker å bygge om loftet og i den sammenheng sette inn nytt baderom. Vegger, med unntak av bærende konstruksjon og mur tilhørende pipe, skal rives ned og ny rominndeling settes opp. Plantegninger vedlegges.

På badet skal det settes inn dobbel servant, toalett, badekar og innebygd dusj. Det ligger vannrør opp til loftet da dette på 70 / 80- tallet ble brukt som en hybel med eget kjøkken. Rørene må muligens skiftes ut for å etterkomme dagens standard, dette må avklares ved befaring. Det må legges opp sluk til både badekar og dusj, samt rør for kloakk. Det må også settes inn avtrekksvifte som vil ha utløp via kryploft over.

Gulv, vegger og innebygd dusj skal legges i henhold til gjeldende regelverk for baderom / byggebransjens våtromsnorm, samt flislegges og fuges.

Vegger og tak i gang og på soverommene skal i den grad det er mulig beholdes slik de er i dag. Der det settes opp nye vegger skal disse kles inn og evt. Males. Listeverk skal settes på, både mot gulv og tak. Gamle tregulv på loft skal slipes ned og behandles i alle rom, inkludert gangen.

ELEKTRISK:
Det elektriske skal tilrettelegges på alle rom.

MATERIALER:
Angående materialer vil vi selv sørge for flis og fugemasse for badet, samt innredning inkl. Servant, toalett, badekar og dusj / dusjvegg. Materialer til bruk for oppsett og innkledning av ny rominndeling, samt materialer som rør, membran / Litex etc. Til badet ønskes inkludert i pristilbud.

TIDSPUNKT:
Vi ønsker i utgangspunktet å sette ut jobben til en aktør, men det kan være aktuellt for den som får tilslaget å dele opp jobben og benytte seg av underleverandører, dersom disse koordineres av denne.
Vi har avtalt overtakelse av ny bolig 1. Juni, men vil frem til 1. Juli fortsatt bo i dagens bolig slik at vi kan få gjennomført nødvendig oppussing før vi flytter inn. Vi vil umiddelbart etter overtakelse komme i gang med arbeidet på loft og ønsker oppstart mandag 4. Juni. Ferdigstillelse innen 29. Juni er ønskelig.