Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1346 Siste år
380 Siste 3 mnd
140 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge sekundærleilighet i uinnredet loftsetasje

Registrert Dato: Onsdag 19. Desember 2012

Jeg har bestilt et ferdighus (Alvsbyhus type Tornerose) som trolig vil stå ferdig ca. august 2013. Har da et uisolert men tilrettelagt loft for innredning. Jeg søker i disse dager kommunen om å innrede loftet som sekundærleilighet, og utfra forhåndskonferanse ser det ut til å skulle gå greit.

Ønsker å få utført hele jobben med å lage denne sekundærleilighet, oppstart ønsket trolig august 2013. (Har riktignok en rørlegger for rørlegger arbeidene) :
Jobb beskrivelse: Isolering, bygge vegger, gulv og tak, kjøkken og bad. Lage balkong, samt eget inngangsparti! Se også vedlagte bilder. Har lagt ved tre bilder som viser huset slik jeg får det fra Alvsbyhus, og tre bilder som viser slik det skal bygges.
Leiligheten blir egen branncelle.

Nærmere beskrivelse:
Gulv: Må legge dobbel gips som brannbeskyttelse. Dette kan legges oppå det ferdige spon gulvet som blir levert. Bør også ha 20 mm trinnlydsplate, og må vel da trolig igjen ha sponlater oppå disse, for deretter å ha parkett. (Ellers er gulvet godt isolert fra før. )
Vegger og tak: Ønsker lysmalt gips på vegger og tak. Kneveggene med dobbelgips for brannisolasjon. Innredningstegning for 2 etg. Viser planløsningen. (Blir skråtak på sidene. ) Tak, yttervegger og knevegger er uisolert og må isoleres etter standard krav for isolering.
Bad og Kjøkken: (Alt rørlegger arbeid har jeg allerede tilbud fra rørlegger på. ) Det må legges membran på bad. Ønsker ellers et bad av god standard med fliser. Et dusj hjørne, og er rundt badekar. Tenker et kjøkken fra Ikea eller KVIK.
Balkong: Huset kommer levert med ark, det skal lages balkong på 10 kvm. utenfor arken. Her må da et av vinduene fra arken skiftes ut med en balkong dør. Under denne balkongen skal det lages en liten terrasse for bruk for 1 etg.
Inngangsparti og trapp: Det er fra før en trapp som går opp til loftet, denne svinger opp fra inngangspartiet i 1 etg. Denne må bygges om til å gå rett frem. Det skal så bygges eget inngangsparti til 2 etg. Blir en utvidelse av taket over eksisterende inngangsparti slik at dette dekker begge inngangsparti, se tegning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere