Entreprenør i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

314 Siste år
120 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge ut tomter

Registrert Dato: Mandag 21. Mai 2012

Vi ønsker å etablere et mindre boligfelt på deler av eiendommen vi har arvet fra far/bestefar. Eiendommen ligger på Nodelansheia i Sogndalen kommune rett utenfor Kristiansand. Vi antar området vil egne seg for ca. 25-30 tomter pluss evt. næringslokaler, men det må den utbyggeren vi velger ta en faglig vurdering av. Eiendommen grenser til etablerte boligfelt, og det oppfattes at regionen er pressområde med stor etterspørsel etter tomter - hvilket tilsier at dette bør være et meget interessant prosjekt.

Vi ønsker at utbygger tar seg av hele prosessen fra reguleringssøknad til kommunen til opparbeiding og salg av tomtene. Videre er det ønskelig at prosessen går så raskt som mulig.

Det økonomiske oppgjøret ser vi for oss kan være at familien tildeles et antall tomter vederlagsfritt (5 stk antankelig ut fra antall arvinger) + en hvis prosent av salgsinntektene fra tomtene.

Dersom fortsatt interesse bør det neste trinnet være å foreta en stedsbefaring, som underlag for at tilbyder deretter utarbeider et prospekt som vi kan vurdere.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør

Boligfelt, Næringslokaler, Tomter, Utbygger

Nodeland, Vest-Agder

Avsluttet: Fredag 29. Juni 2012