Arkitekt, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

435 Siste år
117 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Byggeleder m.m. for nytt publikums- og magasinbygg ved Romsdalsmuseet

Registrert Dato: Torsdag 02. Mai 2013

Romsdalsmuseet som oppdragsgiver innbyr til anbudskonkurranse på utførelse av følgende tjenester ved ?Nytt publikums- og magasinbygg? i Molde:
 · Byggeleder m.m.
Anbudskonkurransen gjelder rollen som byggeleder for gjennomføringsfase for prosjektet i byggherrestyrt prosjektgjennomføring.
Ytelsene vil omfatte oppgaver for å planlegge, administrerere og koordinere arbeidet på byggeplassen slik at prosjektet gjennomføres på en ressursoptimal måte innenfor vedtatte prosjektrammer.
I tillegg ønsker byggherre tilbud på rollen som prosjekteringsleder ? dette som alternativ til at det løses ut opsjon på arkitektens tilbud på rollen.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet. Det nye tilbudet må tilfredstille samtlige formalkrav.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
Oppdragsgiver benytter Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse, samt få tilgang til eventuelle dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Byggeleders oppgave skal være å planlegge, administrerere og koordinere arbeidet på byggeplassen slik at det gjennomføres på en ressursoptimal måte innenfor vedtatte rammer for kvalitet, tid og økonomi. Byggeleder rapporterer til prosjektleder.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anbudskonkurranse, Byggeleder, Byggherre, Elektronisk, Fører, Heller, Prosjektleder, Rammer, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 14. Juni 2013