Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

733 Siste år
174 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Byggeplan for 4 prosjekter i aurskog - høland gsv og mpg

Registrert Dato: Tirsdag 18. Mai 2010

1. GSV Hjellebøl ? Løken omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Gang- og sykkelvegen skal benytte den nedlagte Tertitten-linja fra Hjellebøl i sør og nord til Didriksborg. Fra Didriksborg er gang- og sykkelvegen planlagt parallelt på vestsiden av fylkesvegen til Løken.
2. MPG (miljøprioritert gjennomkjøring) Løken omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Formålet å samle Løken sentrum og gjøre området tryggere og hyggeligere for innbyggere. Ved å gi Løken hovedgate en stedstilpasset, fleksibel og fremtidsrettet utforming skal trafikksikkerheten og fremkommelighet for gående og syklende økes og muligheten for næringsaktivitet opprettholdes. Beplantning, møtesteder og klare skiller mellom arealer for harde og myke trafikanter skal være med å forbedre det visuelle miljøet.
3. MPG (miljøprioritert gjennomkjøring) Bjørkelangen omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Formålet med prosjektet å utvikle Rådhusveien til å bli en forlengelse av fv. 234 frem mot rv. 115, samt å omforme den til en miljøgate. Det blir spesielt viktig å finne en utforming som ivaretar myke trafikanter på en hensiktsmessig måte. Det er ønskelig at trafikksikkerhet prioriteres, og at både kjørehastighet og svingebevegelser for kjøretøy reguleres og tilpasses stedets behov og karakter.
4. Bjørkelangen rundkjøring omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Her er det trafikksikkerhet som utløser behovet for rundkjøringen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Aurskog, Akershus

Avsluttet: Torsdag 01. Juli 2010