Arkitekt, Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

285 Siste år
77 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Byggherreombud nytt jordobservatorium i Ny-Ålesund

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

Kartverket har fått bevilgning til å etablere et nytt geodetisk jordobservatorium i Ny-Ålesund på Svalbard. Jordobservatoriet inngår i et globalt nettverk som er helt avgjørende for samfunnets satellittbaserte infrastruktur i tillegg til nøyaktig klimaovervåking i nordområdene.
Prosjektet strekker seg over fem år. Prosjektet er delt i flere entrepriser og utstyrsleveranser. Byggherreombudet vil ha den stedlige oppfølging av HMS, miljøkrav og kvalitetssikring.
Prosjektet innbefatter bygging av vei, bro, bygning, fundamenter, montering av geodetisk instrumentering og etablering av annen nødvendig infrastruktur i et arktisk klima.
Prosjektet er delt inn i to totalentrepriser, en for vei og bro, og en for byggearbeider på stasjonsområdet. I tillegg kommer leveranser og montering av geodetiske instrumenter.
Den geodetiske instrumenteringen danner grunnlag for blant annet observasjon av jordens rotasjonshastighet, det lokale tyngdefeltet og nøyaktig avstand til satellitter i polare baner.
Bygget som skal romme disse instrumentene er et spesialtilpasset bygg og en utfordrende faktor blir derfor å håndtere grensesnittene mellom de ulike leveransene og leverandørene.
Byggherreombudsfunksjonen vil omfatte arbeid i alle prosjektets faser. I gjennomføringsfasen kreves tilstedeværelse på byggeplass i Ny-Ålesund, Svalbard.
Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang vil bli sent til de kvalifiserte leverandørene som inviteres til å levere tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere