Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7445 Siste år
6206 Siste 3 mnd
205 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av 1 leskur for søppel og 1 leskur for sykler i borettslag

Registrert Dato: Mandag 13. Mai 2013

Som del av en større bakgårdsoppgradering skal vårt borettslag med 68 leiligheter i Oslo sentrum bygge nye ´skur´ for avfallsdunker (søppel + papir) og for sykler.

Materialer er stål + trekonstruksjon kledd med trelameller, fortrinnsvis i sibirsk / russisk lerk e. L. Treslag som holder i mange år, får en fin patina og trenger minimalt med vedlikehold. Alternative tresorter med liknende egenskaper ønskes foreslått. Det er fordelaktig om anbudsgiver skaffer materialene.

Arbeidet ønskes utført og fedigstilt innen fellesferien.

Det ønskes prisoverslag på arbeid (inkl. Fundamentering) + materialer basert å vedlagte tegninger samt opplysninger om ca. Antall arbeidstimer. Det gjøres oppmerksom på at tegningene er veiledende (bl. A. Er det mulig at vi i stedet ønsker å ha lamellene liggende i stedet for stående som på tegningene) og at det derfor kalkuleres inn noe rom for justeringer og endringer ila. Prosessen.

Borettslaget forholder seg til lovverk omkring anbud og ønsker derfor å inngå skriftelig kontrakt på arbeidet. Vi ønsker også å invitere interessenter til befaring 22. Eller 23. Mai.

Anbud og spørsmål / kontakt ønskes primært på e-post, ikke telefon.