Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

623 Siste år
182 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av bod

Registrert Dato: Fredag 14. Mars 2014

Oppdraget er for sameiet Hjelmelandsgaten, for bygging av ny bod mot Saudagaten (h 233, d 145, b 260 cm, alt ca-mål). Nåværende bod rives av oss, og ny bod skal bygges opp igjen i samme størrelse som den opprinnelige boden, etter våre tegninger.

Nytt sementgulv støpes. Utførelse med liggende bord lik de på veggen på hovedbygget, unntatt veggen mot hagen med stående bord. Lister i hjørnene, vannbord på de to veggene som ikke vender mot hagen. Takrenner og nedløp i sink. Flatt tak med svakt fall mot hagen, kledd med takshingel. Utoverslående dør, venstrehengslet, monteres bak mot plen i hjørnet mot gjerdet. Smalest mulig dør. Konstruksjonen skal være uten isolasjon eller innvendig kledning.

Arbeidet skal utføres fagmessig og etter gjeldende faglige standarder. Oppstart etter avtale, i løpet av de nærmeste ukene.

Befaring kan gjennomføres på stedet. Alt er tilgjengelig fra utsiden, dvs det er ikke nødvendig med en nærmere avtale. Målene er egne anslag, og er ikke bindende for omfanget av oppdraget. Ved spørsmål eller ønske om befaring, kan styreleder kontaktes på telefon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Befaring, Bygging, Isolasjon, Lister, Plen, Sementgulv, Støpes, Takrenner, Takshingel

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Mandag 31. Mars 2014