Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Riving, Rørlegger, Sprenging, Vann & avløp i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

798 Siste år
265 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av dam Høgretjørni

Registrert Dato: Torsdag 20. September 2012

Vik kommune skal øke buffermagasinet i vannet Høgretjørni for å sikre en mer stabil og pålitelig vannkilde til vannverket på Vangsnes i Vik kommune i Sogn og Fjordane. Fra før ligger det en gammel murdam i utløpet av Høgretjørni, og det er installert et tapperør med ventil gjennom dammen. Denne gamle dammen skal rives, og det skal bygges en ny og høyere dam for å øke vannstanden og magasinkapasiteten i Høgretjørni.
Det skal enten bygges en fyllingsdam med sentral tetning av betong eller en platedam av betong. Tilbyderne kan gi pris på fyllingsdammen, platedammen eller begge damløsningene. Tilbyderne blir vurdert etter den løsningen som gir lavest pris i deres tilbud.
Fyllingsdammen blir ca. 40 m lang og 6,0 m høy i høyeste snitt. Overløpet legges separat fra fyllingsdammen i en utsprengt kanal ved nordre landfeste. Det legges et tapperør gjennom fyllingsdammen.
Platedammen blir ca. 40 m lang og 6,0 m i høyeste snitt. Overløpet går i et nedsenket overløpsparti i midten av dammen. Et tapperør legges gjennom damplata, gjennom en ventilkum og ledes tilbake til Kaldegrovi nedstrøms dammen.
Se mengdebeskrivelsen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Riving, Rørlegger, Sprenging, Vann & avløp

Betong, Pris, Ventil

Vik I Sogn, Sogn og fjordane

Avsluttet: Fredag 09. November 2012