Snekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

270 Siste år
108 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av fellesgarasje

Registrert Dato: Fredag 05. August 2011

Bygging av fellesgarasje.
Gaasjebygget består av tre enheter.
En dobbelgarasje på 6x8 meter med innkjøring på gavelvegg (dobbel port).
En dobbelgarasje 6x6 meter med innkjøring på takrennevegg (to enkle porter).
En carport 3x6 meter ved siden av den ene doblegarasjen. Over carporten er det tenkt en terasseløsning med Til-Tak Orginal takplater og terassebord over. Denne terassen fungerer da som inngang til loft over garasjen.
Garasjene blir satt sammen i vinkel, slik at innkjøringene er på samme side. Takvinkel er 38 grader og loftrom over garasjene.
Brannvegg mellom dobbelgarasjene.
Da terrenget/innkjøringsveien langs portsiden av garasjen heller litt vil gulvene i garasjedelene ha forskjellig høyde (ca 20 cm), slik at det ikke blir for stor høyde mellom innkjøring og garasjegulv for de forskjellige portene.

Skisse over garasjen kan oversendes på e-post. Garasjen er ferdig godkjent i kommunen og arbeidet kan settes igang i løpet av høsten.

Byggetomta vil være ferdig opparbeidet (utgravd og drenerende masse) av oppdragsgiver. Så oppdraget består av markisolering, støping av grunnmur, garasjegulv og bygging av garasje.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Brannvegg, Bygging, Carport, Dobbelgarasje, Garasje, Garasjegulv, Gavelvegg, Grunnmur, Heller, Loft, Markisolering, Støping, Takplater, Takvinkel

Lillehammer, Oppland

Avsluttet: Søndag 04. September 2011