Betong, Elektriker, Entreprenør, Murer, Snekker, Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3935 Siste år
1053 Siste 3 mnd
374 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av garasje, forstøtningsmur og anleggelse av ny adkomst - slependen

Registrert Dato: Torsdag 15. April 2010

Anbud, totalentreprise, på bygging av garasje med grunnflate/bebygd areal på 36.4 kvm bruksareal på 49 kvm. i Juterudveien 24, 1341 Slependen ønskes. Nærmere beskrivelse: Garasjen skal legges noe i terrenget (sa. 1.20 m) og noe sprengning må gjøres pga fjellgrunn, jf. vedlagte tegninger.

Garasjen skal bygges i tre i tillegg til betongbunn og forstøtningsmur. Garasjen skal ha en høyde på ca. 5.8 m fra bunnplate og takvinkel skal være 49.0 grader pga tilpasning til bolighuset. Det skal være et loft/oppbevaringsrom i annen etasje som skal ha dør i vestfasaden. Det skal være takstein på taket lik bolighusets (Skarpnes betongstein). Det skal være en grasjeport (tilbud med og uten elektrisk drriver ønskes) i østfasaden. Ved siden av garasjeporten skal det være en separat dør til inngang til sykkelparkering, som skal etableres i ca 1/3 av av garasjen. Det skal være vinduer i øst, nord og sydfasaden.

Det skal i tillegg etableres en gårdsplass med parkering- og snuplassmulighet og ny adkomst fra offentlig vei. Kutting av noen trær må i den forbindelse påregnes. Det vises for øvrig til vedlagte tegninger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere