Entreprenør, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1364 Siste år
359 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av garasje på støpt plate og ringmur

Registrert Dato: Fredag 09. Juli 2010

Garasjen bygges på støpt plate, med to murte vegger (i L-fasong) i bakkant. Garasjen skal være ca. 6,4 meter brei, ca 7,2 meter lang, og ha en liten huk i fremre del (ca. 2 meter lang) som er overbygd, men ikke en del av garasjen. Videre ønsker vi at det skal være rom på toppen av garasjen, en liten terrasse over innkjøring, som kan kobles mot vår eksisterende terrasse.
Tegningene viser en garasje som er lik den vi ønsker, med unntak av vindusløsningen (som vi ønsker å tilpasse huset vårt) samt at den er litt kortere, og huken litt for stor, uten overbygg. Rommet over garasjen ønsker vi uinnredet, slik at vi selv kan ordne dette på sikt (isolere, legge gulv, tak, vegger). Vi ønsker svarte takpanner.

Tilbudet må inkludere to inngangsdører (en oppe og en nede), isolerte vinduer (7 stykker), samt annet materiell som brukes.
Rydding kan vi ta oss av, vi trenger ikke innvendig trapp opp til annen etasje, og det er enkel tilkomst,selv for lastebil (om det er nødvendig) Ta gjerne kontakt for spørsmål. Arbeidet ønskes utført på sen-sommeren (august-oktober?) Mvh Vegar

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Garasje, Gulv, Inngangsdører, Lastebil, Overbygg, Plate, Rydding, Terrasse, Vegger, Vinduer

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Lørdag 31. Juli 2010