Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

464 Siste år
152 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av hems / flytting av terrassedør og vindu

Registrert Dato: Torsdag 22. Mars 2012

Jeg har en hytte som ble ferdigbygget i 2004. Hytta er på et plan med høyt tak slik at jeg eventuelt senere kunne bygge en hems.

Hems ønsker jeg nå å få bygget. Vedlagt følger tegning over hytta.

Jeg ser for meg en hems som strekker seg (kanskje) helt frem mot pipen-altså en hems bestående av to deler, - en soveromsdel med to små vinduer og en stuedel med en spindeltrapp. (Jeg ønsker å unngå en ordinær hemsetrapp).

Mellom de to rommene på hemsen hadde jeg tenkt å ha kun en åpning (ikke dør). Åpningen bør være bredere enn størrelsen på en døråpning.

I tillegg ønsker jeg å få utført følgende endringer i hytta: Vinduet mot vest (ved ytterdør) vil jeg ha fjernet. Jeg ønsker i tillegg ny hoveddør.

Ny terrassedør ønsker jeg på kortveggen der det nå er et vindu (se tegning). På veggen der terrassedøren er nå tenkte jeg en kan flytte dette vinduet. Jeg vil i tillegg ha et vindu til på denne veggen.

I tillegg ønsker jeg å få nye vindskier på hoveddelen av hytta foran og bak – i et holdbart materiale – ikke tre. Nåværende vindskier er i ferd med å råtne.

Endringer ellers (eventuelt jobb utført av andre enn snekker) :
Det er murpipe i hytta. Jeg ønsker satt opp en kamin.

Jeg har i tillegg lyst til å få laget en platting av steinheller / skifer på høyre side av hytta. Eventuelt også en utedusj. Vil gjerne ha et separat prisforslag på denne jobben.

Jeg ønsker en tilbakemelding / kontakt med en snekker som kan tenke seg å utføre disse endringene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Hems, Hoveddør, Hytte, Murpipe, Platting, Prisforslag, Skifer, Spindeltrapp, Steinheller, Terrassedør, Vindskier, Vindu, Vinduer, Ytterdør

Sandefjord, Vestfold

Avsluttet: Tirsdag 15. Mai 2012