Entreprenør, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2534 Siste år
689 Siste 3 mnd
284 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av kjeller rom + innglassert terrasse + 2 stk veranda + dobbelt carport

Registrert Dato: Torsdag 30. September 2010

I forbindelse med drenering rundt huset måtte vi rive ned 1 terrasse i mur, 2 terrasser i tre. I samme sleng revet vi 2 stk gammel blekk garasjer. Alt vi revet ned må bygges på nytt.

Drenerings arbeidet er stoppet på grunn av ombygging av den ene terrassen i mur!

Vi benytter anledningen for å byggeom rommet under terrassen til et isolert og god og varm kjeller rom.

I utgangs punktet en Polsk firma skulle utføre alle disse arbeidene, men dessverre de sviktet oss så mange ganger som vi måtte sparke dem. Firma nr. 2 (Polsk firma igjen) gjorde det samme og dermed står arbeidet til noen som virkelig er proffe og er til å ståle på og kan utføre arbeidet gjevnt og uten noe unødvendig stans.

Arbeidene skal gjennomføres innen slutten av oktober i år. Etter det jeg har erfart så krever jeg detaljearbeid med kontrakt slik at begge parter holder sin del av avtalen.

For å få et bedre bilde av det hele arbeidet bør interreserte ringe inn for en befarings avtale uten noe forpliktelse (kostnader), ut fra befaringen og samtalen vår skrivere dere deres tilbud raskt til meg skriftlig (mail fungerer helt fint men vil gjerne ha underskrift på tilbudet). Jeg vurderer omgående og ved aksept skriver vi arbeidskontrakt og starter dere arbeidet umiddelbart (innen få dager).

Jeg er ikke interressert i å utsett arbeidet noe særlig lenger. Om dere har ikke mulighet å utføre jobben innen oktober så spar deres og min tid. Jeg anser arbeidet ganske enkelt og kurrant for de som kan faget sitt. Jeg selv har jobbet i bygge bransjen før, er utdannet ingeniør og er ikke helt fjernt fra virkeligheten. Eventuelt om dere ikke kan ta alle arbeidet kan jeg tenke meg å dele den opp slik at eventuelt jeg driver med maks 2 firmaer, men alt dette avtales etter befaring. Anbefaller å kontakte om deres firma kan utføre arbeidet. Kan forklare pr. tlf før befaring.

Mur arbeidet er første prio slik at firma som utfører drenerings jobben kan avslutte sin del av oppgaven.

Kort forklaring av arbeidet jeg kaller ombygging av kjellerrom:
Sålet til rommet er den eneste delen av jobben som de 2 tidligere firmaer til sammen har greid å gjøre ferdig! Drenerings firmaet har gjort før arbeidet for dem, gravet ut jord massen ned til sålen til huset, fylt med gruvstein, og pukk på dukk, den ene firma bare utsatt arbeidet, den andre Polske firma har lagt inn isolasjon (2 lag med isopor 5cm), grunn ringen ble lagt på den første laget, 2. laget ble lagt innen ringen og ble satt inn stål nett og støpt, selvsagt på plast fuktsperre. Det ble støpt Ca. 10 cm med betong (betongen måtte jeg selv bestille!). Og siden sålet er støpt har de ikke gjordt noe nå for 2 uker nå, derfor den siste firma fikk sparken av meg i dag!

Beklager hele kjærlighets historien her, men skriver dette for å unngå det samme på nytt, de som kommer frem bør oppføre seg proffesjonelt, ryddig, raskt, koordinert, god humør og er mulig å kommunisere med, løsnings orientert og viser respekt til arbeidet og er arbeidsstolthet i seg. Nei jeg skal ikke gifte meg med dere, men vi skal utføre et arbeid sammen uten noe smerte og det bør være mulig og mann sitter med de egenskapper jeg listet opp.

Har klart gjort dette så fortsetter vi med jobb beskrivelsen :)

Dette rommet omsluttes med en lang og et kort vegg på gamle grunnmuren til huset, trengs bare 2 vegg til med en åpning for et dør i den ene kort siden og en eller to opninger for et eller 2 vinder på lang siden. Trenger tak og finish utvendig og innvendig. Det viktigste er å komplitere utvendig klar for vinteren. Taket på dette rommet blir gulvet på terrassen til 1. etg. der skal mures litt opp (ca. 1 m) deretter innglasseres med resten av vegg og taket. Fra terrassen vil det gå en utvendig trapp til hagen, og det samme gjør fra kjeller rommet. Fra terrassen skal også gå en spiral trapp ned til kjeller rommet!
Høres komplisert ut? ring om du vil og vi kan snakke og eller kan forklares på befaring.

Jeg har greid å tegne noe så dere får et bilde av det dere skal bygge for meg. Det slottet er ikke større en maks 4 X 6 meter (ikke så stor en gang) i arealet. Vi diskuterer hvorlangt vil dere jobber innvendig, jeg selv har lyst til å kunne jobbe litt, men vet ikke om jeg får tid! Det finner vi ut.

Samtidig eller rett etter ombyggingen av dette romet og glass taket på terrassen (vinterklart) er det de 2 andre terrassen som gir oss inngnag til huset!

Til slutt og siste prio er vel en dobbelt carport.

For fagfolk skal ikke det være noe problem å starte "L" forma grunnmuren på Ca. 2,5-3 m, bygge takket, innglassere terrassen slik at rommet er trygd for regn og uvær, samt at dreneringen kan avslutte, og graver og støpe pilarer for de andre terrasser og carportet!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere