Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2925 Siste år
820 Siste 3 mnd
346 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av mokrysset på rv 4 i nittedal

Registrert Dato: Onsdag 07. Juli 2010

Bjertnestangen AS er et eiendomsselskap som skal utvikle og bygge flere næringseiendommer på østsiden av Rv 4, nord for Mo-senteret. I denne forbindelse skal det bygges en ny rundkjøring på Rv 4 iht gjeldende reguleringsplan for området. Rundkjøringen skal overleveres til Statens Vegvesen ved ferdigstillelse.
Mo-krysset på Rv 4, Hadelandsveien, skal ombygges til en rundkjøring med diameter 36 meter. På grunn av nærføringen til Nitelva er krysset forskjøvet nordover slik at utvidelsen ikke vil berøre elva. Forskyvningen medfører at Kvernstuveien også flyttes nordover på strekningen mellom riksveien og brua over Ørfiskebekken. Prosjektet innebærer bl.a.:
- Riksveien skal bygges med 4 kjørefelt gjennom rundkjøringen. Nødvendig overgangslengde til dagens to-felts vei er min. 100 meter på hver side av rundjøringen. Pga. flettestrekningen nord for rundkjøringen skal eksisterende busslomme flyttes ca. 50 meter sydover. Dette medfører en omlegging av gang/sykkelveien på østsiden av riksveien. Nåværende busslommer på hver side av riksveien skal forlenges for å imøtekomme behovet for skolebusser til Bjertnes videregående skole.
- Nåværende gang/sykkelvei langs vestsiden av riksveien må justeres. Gangkulverten under riksveien skal forlenges og det skal bygges ny gangrampe mellom kulverten og Kvernstuveien
- I Kvernstuveien skal det bygges en mini-rundkjøring med diameter 26 meter i krysset med brua over Ørfiskebekken. I rundkjøringen skal det etableres tilfart fra Bjertnes skole og ny avkjørsel til kjøpesenteret.
- Kvernstuveien mellom rundkjøringene skal omlegges slik at skolebussene kan stoppe syd for skolen og snu via mini-rundkjøringen. Det skal etableres plass for 2 skolebusser og repos for elevene. Nåværende kjøreatkomst til skolen og tannlegekontoret opprettholdes. Det skal bygges fortau på begge sider av Kvernstuveien.
- I rundkjøringen på riksveien skal det bygges tilslutning for en 4. veiarm mot Bjertnestangen. I denne entreprisen skal tilslutningen bygges frem til profil 30. Videreføringen til Bjertnestangen vil bli lagt ut som egen entreprise.
Arbeidet kan settes i gang når godkjent byggeplan foreligger, nødvendig grunnerverv er foretatt, ramme- og igangsettingstillatelse foreligger og avtale er inngått og garantierklæring og kopi av forsikringsbevis er levert byggherren.
Frist for ferdigstillelse er senest 8 kalendermåneder etter godkjent igangsetting.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere