Elektriker, Entreprenør, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3964 Siste år
2834 Siste 3 mnd
143 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av ny barnehage - optimal energiløysing for bygget sett i forhold til levetidskostnad - dialogkonferanse

Registrert Dato: Fredag 25. Mai 2012

Voss kommune deltar med pilotprosjekt i Nasjonalt program for leverandørutvikling, eit program i regi av NHO og KS. Visjonen i programmet er å utnytte offentlege innkjøp på ein meir aktiv måte som stimulerer til konkurranse, næringsutvikling og innovasjon, for slik å leggje til rette for meir framtidsretta produkt og tenester til betre vilkår for offentlege kundar.
Voss kommune vil i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling invitere til dialogkonferanse i samband med at ein av kommunen sine kommande innkjøp skal inngå som pilotprosjekt i programmet. Formålet med konferansen er å etablere tidlig dialog med markedet for på den måten å oppnå ein vellykka tilbodsrunde. Målet med prosessen er å få frem alternative løysningar som skal bidra til mindre energibruk og meir effektiv drift av kommunen sin bygningsmasse. Den nye barnehagen skal ha lågast mogeleg levetidskostnader.
Voss kommune skal i etterkant av dialogkonferansen gjennomføre ein tilbodsrunde på bygging av ny barnehage på Lundhaugen der resultatet av denne dialogkonferansen inngår som ein del av anbodsunderlaget.
Dialogkonferansen blir gjennomført 26.juni 2012. Sjå vedlegget for meir informasjon.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift