Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Kulde & varme, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Skorsteinsarbeider, Snekker, Stiger & stillaser, Taktekker, Ventilasjon i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2612 Siste år
858 Siste 3 mnd
239 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av ny etasje

Registrert Dato: Mandag 12. November 2012

Huset har blitt for lite for familien og vi har valget mellom å flytte eller å bygge på en etasje. Tomt, infrastruktur og lokalisering taler for å bli boende, men kostnaden med oppbygging av en ny etasje må selvsagt vurderes. Arkitektkontoret ABEL-ARKITEKTER har nå produsert tegninger for utvidelse av huset og i disse dager (november 2012) er vi igang med nabovarsler og det sendes snart inn en søknad om rammetillatelse for påbygg til Sarpsborg Kommune. Tiden har nå kommet til å se om noen kunne være interessert i å ta på seg byggeoppdraget hvis søknaden godkjennes.

Foretak som skal påta seg dette prosjektet må ha sentral godkjenning og det skal gjennomføres en kontrollplan for prosjektet. Det er en fordel om man kan stå for alle fagområdene i prosjektet, slik som bygg, elektrisk, rørlegger, blikkenslager etc.

Det er utarbeidet en webside med tegninger og detaljer om oppdraget. Lenken til denne siden vil jeg videresende til de som melder interesse for prosjektet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere